Thursday, December 28, 2017

Best tilam Goodnite ni! Kalah tilam hotel



Tiba-tiba rasa nak tukar tilam. Tilam yang sedap dan best sikit.Penting tau untuk dapat tilam yang sesuai, baru kita boleh tidur dengan baik. Sebab tidur yang berkualiti boleh buat badan sihat. Kalau tidur tak cukup memang boleh jadi stress and badan pon lesu je.


Dah kahwin ni kena ada persetujuan bersama.Tak boleh buat keputusan sorang-sorang. Hehe. Aku berkenan dengan tilam Goodnite Forever Love. Try baring macam sedap je. Husband pon setuju je kalau ambil tilam Goodnite. So dapat lah merasa tilam Goodnite pulak. Yayy. 


Han pon kemain gembira dapat tilam baru. Posing mengalahkan model tilam. 😝



Kalau baring, kalah tilam hotel. Rasa nak baring setiap masa je atas tilam ni. Untuk tidur yang lebih enak, semestinya tidur atas tilam yang paling best, yang boleh membuatkan kita tidur berjam-jam sampaikan alarm jam berbunyi namplohlapan kali pon tak dengar. Muehehe.


Lengkap dengan bahan terbaik dan ciri-ciri yang paling canggih, memang sedap lah tidur uiii.

Suka nya dia ada tilam Goodnite. Hee.


 Goodnite ni memang pakar buat tilam dari dulu lagi. So don't worry be happy. Pasti nya berbaloi-baloi kalau korang beli tilam Goodnite ni.

Best lah tilam ni. Aku suka. Memang berbaloi lah kalau korang nak beli. Tilam spec hotel 5 bintang. Memang tidur nyenyak lah sebab betul-betul selesa. Tak ada sakit-sakit badan. Real back care. Memang support tulang belakang. 



StatFree® Anti-Static Fabric and G-Latex™ Premium Natural Latex on top.





High Density Bio-Foam. Memang tumpat dan tinggi tilam nya.




Tilam Forever Love Series ni memang direka untuk memastikan pengalaman tidur yang mewah dan bagi kita keselesaan.


Baring pon siap tersengih. 
Memang selesa dan rasa mewah bila baring dekat tilam ni.


Harga untuk Goodnite Forever Love:

Queen size (5’) -RM4399
King Size (6’)- RM5199

Aku punya tilam Queen size. Tapi memang berbaloi beli. Seriously, tak rugi pun melabur dekat tilam ni. So, keluar lah bajet lebih sikit untuk beli tilam yang selesa terutama nya kepada yang tengah merancang untuk berumahtangga. 


Bila dah kahwin dan ada family ni aku fikir, tilam adalah pelaburan yang berbaloi kalau kita ada bajet lebih. For me, tak rugi kita invest sikit duit beli tilam yang sedap. Bila tidur sedap maksudnya kita dapat quality sleep. So nak bangun subuh pon senang. Tilam yang berkualiti ni memang bukan keperluan asas tapi kalau ada kemampuan memang wajar lah pertimbangkan sebab kualiti tidur antara aspek penting untuk mengekalkan tubuh dan jiwa yang sihat. Kita pon lebih aktif dan produktif kalau cukup tidur. Kan? 😁


No comments:

Post a Comment